Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken
Schöck Isokorf® XT type F - Thermische onderbreking voor borstweringen

Schöck Isokorf® XT type F

Schöck Isokorf® XT type F voorziet in een optimale en betrouwbare thermische onderbreking bij voorgehangen borstweringen. Het element heeft 120 mm isolatiedikte en draagt normaalkrachten, momenten en dwarskrachten over.

 

lees meer

Schöck Isokorf® XT type F wordt eenvoudig in de wapening geïntegreerd en zorgt voor een verticale thermische scheiding van de bouwdelen. Het element biedt architecten en constructeurs volledige ontwerpvrijheid om slanke borstweringen te ontwerpen.

De Isokorf® XT type F elementen zijn standaard beschikbaar in hoogten van 160 t/m 250 mm. Onze afdeling Engineering ondersteunt graag bij oplossingen op maat.

Highlights
Hoogwaardige thermische isolatie

Schöck Isokorf® wordt gemaakt uit hoogwaardige materialen met een zeer lage warmtegeleiding voor een optimale thermische isolatie en maximaal wooncomfort.

Maatwerkoplossingen

Onze technische adviseurs gebruiken hun jarenlange deskundigheid en internationale ervaring om zelfs voor de meest complexe situaties de beste oplossing te vinden.

Eenvoudige inbouw

Het element is eenvoudig met de wapening te integreren en verlicht daarmee de inbouw. Onze inbouwhandleidingen helpen daar stap voor stap bij.

Heeft u vragen over producten, projecten of maatwerkoplossingen?

Schöck Engineering

Telefoon: +31 55 526 88 20

E-mail: info@schock.nl