Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken
Schöck Isokorf® type EQXT module – voor aardbevingsbestendig verankeren

Schöck Isokorf® XT type EQ

De Schöck Isokorf® XT type EQ is een aanvullende module voor het aardbevingsbestendig verankeren van vrij uitkragende balkons. Het element is KOMO gecertificeerd en beschikbaar in brandwerende uitvoering (REI120). Schöck Isokorf® XT type EQ draagt bij vrij uitkragende betonelementen horizontale trek-, druk- en dwarskrachten over en draagt in combinatie met Isokorf® XT type K ook negatieve momenten over.

lees meer

De Isokorf® XT type EQ is uitgevoerd met 120 mm isolatiedikte en minimaliseert het warmteverlies en voorkomt thermische bruggen (koudebruggen). Het element wordt altijd toegepast in combinatie met Schöck Isokorf®  XT hoofdtypen, zoals type K, Q, Q-P of D. De Isokorf® XT type EQ elementen zijn standaard beschikbaar in hoogten van 160 t/m 250 mm. Onze afdeling Engineering ondersteunt graag bij oplossingen op maat.

Highlights
Hoogwaardige thermische isolatie

Schöck Isokorf® wordt gemaakt uit hoogwaardige materialen met een zeer lage warmtegeleiding voor een optimale thermische isolatie en maximaal wooncomfort.

Unieke verankeringsoplossing

Schöck Isokorf® XT type EQ is de enige thermische onderbreking voor het aardbevingsbestendig verankeren van uitkragende betonelementen.

Maatwerkoplossingen

Onze technische adviseurs gebruiken hun jarenlange deskundigheid en internationale ervaring om zelfs voor de meest complexe situaties de beste oplossing te vinden.

Heeft u vragen over producten, projecten of maatwerkoplossingen?

Schöck Engineering

Telefoon: +31 55 526 88 20

E-mail: techniek@schock.nl