Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken
Schöck Isokorf® XT type D - Thermische onderbreking voor doorlopende betonvloeren

Schöck Isokorf® XT type D

Schöck Isokorf® XT type D is een constructieve thermische onderbreking voor balkonplaten die onderdeel zijn van de dragende vloerconstructie. Het element is KOMO gecertificeerd en beschikbaar in brandwerende uitvoering (REI120). Schöck Isokorf® XT type D draagt momenten en dwarskrachten over.

 

lees meer

De nieuwe generatie Schöck Isokorf® XT type D elementen zijn verder geoptimaliseerd om een nog hogere thermische isolatie te bereiken. Het element is uitgevoerd met 120 mm isolatie van Neopor® en een brengt het warmteverlies terug tot een minimum en om hoge isolatiestandaarden te bereiken.

De Isokorf® XT type D elementen zijn standaard beschikbaar in hoogten van 160 t/m 280 mm. Onze afdeling Engineering ondersteunt graag bij oplossingen op maat.

Highlights
Hoogwaardige thermische isolatie

Schöck Isokorf® wordt gemaakt uit hoogwaardige materialen met een zeer lage warmtegeleiding voor een optimale thermische isolatie en maximaal wooncomfort.

Energieneutraal bouwen

Schöck Isokorf® scheidt bouwdelen thermisch van elkaar, voldoet nu al aan de eisen voor de EPC 0,0 en heeft een zeer lage psi-waarde.

Maatwerkoplossingen

Onze technische adviseurs gebruiken hun jarenlange deskundigheid en internationale ervaring om zelfs voor de meest complexe situaties de beste oplossing te vinden.

Heeft u vragen over producten, projecten of maatwerkoplossingen?

Schöck Engineering

Telefoon: +31 55 526 88 20

E-mail: info@schock.nl