Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken
Schöck Isokorf® XT type B - Thermische onderbreking voor consoles en uitkragende balken

Schöck Isokorf® XT type B

Schöck Isokorf® XT type B is een constructief verankeringssysteem voor het onderbreken van thermische bruggen bij uitkragende balken (consoles). Het element is KOMO gecertificeerd en beschikbaar in brandwerende uitvoering (REI90). Schöck Isokorf® XT type B draagt bij consoles momenten en dwarskrachten over.

 

lees meer

De Schöck Isokorf® XT type B elementen zijn verder geoptimaliseerd om energiezuinig ontwerpen en bouwen mogelijk te maken. Het element is uitgevoerd met 120 mm isolatie van Neopor®, wat zorgt voor een lagere warmtegeleiding en betere thermische isolatie.

Met deze thermische onderbreking is het mogelijk grotere krachten op te nemen bij uitkragende balken/consoles. Hierdoor is het mogelijk om uitkragende balken/consoles slanker te ontwerpen en geeft daarmee meer ontwerpvrijheid.

De Isokorf® XT type B elementen zijn in verschillende hoogten leverbaar en worden per situatie ontworpen, tot een maximumhoogte van 1500 mm. Onze afdeling Engineering ondersteunt hier graag bij.

Highlights
Hoogwaardige thermische isolatie

Schöck Isokorf® wordt gemaakt uit hoogwaardige materialen met een zeer lage warmtegeleiding voor een optimale thermische isolatie en maximaal wooncomfort.

Hogere capaciteiten

Neemt meer krachten op waardoor consoles slanker uitgevoerd kunnen worden dan zonder thermische onderbreking. Verhoogt daarbij de thermisch isolatie.

Maatwerkoplossingen

Onze technische adviseurs gebruiken hun jarenlange deskundigheid en internationale ervaring om zelfs voor de meest complexe situaties de beste oplossing te vinden.

Heeft u vragen over producten, projecten of maatwerkoplossingen?

Schöck Engineering

Telefoon: +31 55 526 88 20

E-mail: info@schock.nl