Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken
Schöck Isokorf® type SXT - Thermische onderbreking voor consoles en uitkragende balken

Schöck Isokorf® XT type B

Schöck Isokorf® XT type B is een constructief verankeringssysteem voor het onderbreken van thermische bruggen bij uitkragende balken (consoles). Het element is KOMO gecertificeerd en beschikbaar in brandwerende uitvoering (REI90). Schöck Isokorf® XT type B draagt bij consoles momenten en dwarskrachten over.

 

lees meer

De Schöck Isokorf® XT type B elementen zijn verder geoptimaliseerd om energiezuinig ontwerpen en bouwen mogelijk te maken. Het element is uitgevoerd met 120 mm isolatie van Neopor®, wat zorgt voor een lagere warmtegeleiding en betere thermische isolatie.

Met deze thermische onderbreking is het mogelijk grotere krachten op te nemen bij uitkragende balken/consoles. Hierdoor is het mogelijk om uitkragende balken/consoles slanker te ontwerpen en geeft daarmee meer ontwerpvrijheid.

De Isokorf® XT type B elementen zijn in verschillende hoogten leverbaar en worden per situatie ontworpen, tot een maximumhoogte van 1500 mm. Onze afdeling Engineering ondersteunt hier graag bij.

Heeft u vragen over producten, projecten of maatwerkoplossingen?

Schöck Engineering

Telefoon: +31 55 526 88 20

E-mail: techniek@schock.nl