Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken
Schöck Isokorf® XT type A - Thermische onderbreking voor dakopstanden

Schöck Isokorf® XT type A

De thermische prestaties van Schöck Isokorf® XT type A maken het energiezuinig ontwerpen van dakopstanden en borstweringen mogelijk. Schöck Isokorf® XT type A is de enige constructieve thermische onderbreking voor de plaatselijke verankering van dakopstanden aan dakvloeren.

lees meer

De Isokorf® XT type A maakt het uitwendig isoleren overbodig, waardoor geen thermische bruggen ontstaan bij de bevestiging van o.a. hekwerken. Daarnaast voorziet het element in de slanke vormgeving van dakopstanden en een volledige ontwerpvrijheid.

Schöck Isokorf® XT type A-MM1 en type A-MM2 is zo ontwikkeld dat het voldoet aan de bouwfysische en statische eisen voor dakopstanden en borstweringen.

  • Schöck Isokorf® XT type A-MM1 voor dakopstanden
  • Schöck Isokorf® XT type A-MM2 voor borstweringen
Highlights
Hoogwaardige thermische isolatie

Schöck Isokorf® wordt gemaakt uit hoogwaardige materialen met een zeer lage warmtegeleiding voor een optimale thermische isolatie en maximaal wooncomfort.

Energieneutraal bouwen

Schöck Isokorf® scheidt bouwdelen thermisch van elkaar, voldoet nu al aan de eisen voor de EPC 0,0 en heeft een zeer lage psi-waarde.

Maatwerkoplossingen

Onze technische adviseurs gebruiken hun jarenlange deskundigheid en internationale ervaring om zelfs voor de meest complexe situaties de beste oplossing te vinden.

Heeft u vragen over producten, projecten of maatwerkoplossingen?

Schöck Engineering

Telefoon: +31 55 526 88 20

E-mail: info@schock.nl