zoeken

Thermisch onderbreken voor de toekomstSchöck Isokorf® XT met 120 mm isolatie

Schöck Isokorf® XT met 120 mm isolatiedikte – thermisch onderbreken van balkons, galerijen en luifels
Schöck Isokorf® XT met 120 mm isolatiedikte – thermisch onderbreken van balkons, galerijen en luifels

De nieuwe generatie Schöck Isokorf® XT elementen maken het mogelijk uitkragende bouwdelen energiezuinig te verankeren. Met dit element worden thermische bruggen (koudebruggen) voorkomen en voldoen balkons, luifels en galerijen nu al aan de energieprestatie coëfficiënt (EPC) van 0,0.

De nieuwe generatie thermische onderbrekingen

Schöck Isokorf® XT is een constructieve thermische onderbreking die bouwdelen thermisch scheidt en het warmteverlies tot een minimum beperkt. Het Schöck Isokorf® XT productprogramma biedt duurzame en energie-efficiënte verankeringsoplossingen voor verschillende beton-beton aansluitingen. Voor uitkragende en ondersteunde balkons en galerijen, bij doorlopende vloeren, consoles, borstweringen en gevelbanden: altijd een passende Schöck Isokorf® XT oplossing.

Alle Schöck Isokorf® XT elementen zijn KOMO-gecertificeerd en leverbaar in brandwerende uitvoering (REI90, REI120). De typen KXT en QXT zijn daarnaast uitgevoerd met een HTE-drukelement voor een nog betere thermisch isolatie en meer draagkracht. Schöck Isokorf® type KXT en QXT zijn daarnaast ook door het Passivhaus Institut in Darmstadt (DE) gecertificeerd voor toepassing in passiefhuizen.

Heeft u vragen over producten, projecten of maatwerkoplossingen?

Schöck Engineering

Telefoon: +31 55 526 88 20

E-mail: techniek@schock.nl

Downloads

Brochures

Brochure Isokorf® XT

pdf, 620,48 KB (24.02.2011)
Brochures

Flyer Schöck Isokorf® XT

pdf, 361,71 KB (24.02.2011)
Technische Informatie

Technische Informatie Schöck Isokorf® XT (120mm)

pdf, 2,50 MB