Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken
Schöck Isokorf® type RK – Thermische onderbreking voor vrij uitkragende balkons bij renovatie

Schöck Isokorf® type RK

Schöck Isokorf® type RK is een thermische onderbreking voor het renoveren van vrij uitkragende beton-beton constructies. Het element is uitgevoerd met 80 mm isolatiedikte en is beschikbaar in brandwerende uitvoering (REI90). Schöck Isokorf® type RK neemt bij vrij uitkragende balkons en galerijen momenten en dwarskrachten op.

 

lees meer

De Schöck Isokorf® type RK elementen zijn geoptimaliseerd om een nog hogere thermische isolatie te bereiken. Het element heeft naast 80 mm isolatie van Neopor® ook een HTE-Compact® drukelement uit ultrahoge sterktebeton. Het nieuwe HTE-Compact® drukelement heeft een lagere warmtegeleiding en een hogere draagkracht waardoor de bouwfysische en constructieve prestaties verder zijn verbeterd. Het element is daarnaast door het Passivhaus Institut in Darmstadt (DE) gecertificeerd als “energiebesparingscomponent” voor balkonaansluitingen.

Met Schöck Isokorf® type RK zijn ontwerpers en constructeurs zeker van een hoge thermische isolatie, gecombineerd met een optimale verankering van nieuwe balkons en galerijen. Het element is standaard leverbaar in hoogten van 160 t/m 250 mm. Onze afdeling Engineering adviseert graag bij oplossingen op maat.

Highlights
Hoogwaardige thermische isolatie

Schöck Isokorf® wordt gemaakt uit hoogwaardige materialen met een zeer lage warmtegeleiding en zorgt voor een optimale thermische isolatie en maximaal wooncomfort bij renovatie.

Eenvoudige inbouw

Met de Schöck Isokorf® R technologie worden balkons van buitenaf verankerd, zonder verstoring van de binnenruimte.

Maatwerkoplossingen

Onze technische adviseurs gebruiken hun jarenlange deskundigheid en internationale ervaring om voor de meest complexe situaties de beste oplossing te vinden.

Productvideo Schöck Isokorf® R
Heeft u vragen over producten, projecten of maatwerkoplossingen?

Schöck Engineering

Telefoon: +31 55 526 88 20

E-mail: techniek@schock.nl