Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken
Schöck Isokorf® type HP – Aanvullende module voor het opnemen van grotere horizontale krachten

Schöck Isokorf® type HP

De Schöck Isokorf® type HP is een constructieve verankering voor het onderbreken van thermische bruggen en is uitgevoerd met 80 mm isolatiedikte. Het element wordt toegepast bij punctuele aansluitingen om extra horizontaalkrachten op te nemen, zowel parallel als loodrecht op de isolatie.

 

lees meer

De volgende Isokorf® typen HP zijn beschikbaar:

Schöck Isokorf® type HP-A: draagt krachten parallel aan de isolatie over.
Schöck Isokorf® type HP-B: draagt krachten loodrecht op de isolatie over.
Schöck Isokorf® type HP-C: draagt krachten zowel parallel als loodrecht op de isolatie over.

De Schöck Isokorf® type HP-A en HP-B mogen uitsluitend toegepast worden in combinatie met Schöck Isokorf® type K, Q, QP of D.

De elementen zijn leverbaar in hoogten van 160 t/m 250 mm. Onze afdeling Engineering ondersteunt graag bij oplossingen op maat.

Highlights
Hoogwaardige thermische isolatie

Schöck Isokorf® wordt gemaakt uit hoogwaardige materialen met een zeer lage warmtegeleiding voor een optimale thermische isolatie en maximaal wooncomfort.

Extra zekerheid

Zorgt voor extra versterking in situaties waarin dit nodig is door nog grotere horizontale belastingen (windbelasting) op te nemen.

Maatwerkoplossingen

Onze technische adviseurs gebruiken hun jarenlange deskundigheid en internationale ervaring om zelfs voor de meest complexe situaties de beste oplossing te vinden.

Heeft u vragen over producten, projecten of maatwerkoplossingen?

Schöck Engineering

Telefoon: +31 55 526 88 20

E-mail: techniek@schock.nl