Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken
Schöck Isokorf® type EQ module – Voor aardbevingsbestendig verankeren

Schöck Isokorf® type EQ module

Schöck Isokorf® type EQ module is een toevoeging op de bestaande Isokorf® elementen en wordt toegepast voor het aardbevingsbestendig verankeren van balkons en galerijen. Het element draagt trek-, druk- en dwarskrachten over en wordt in seismische gebieden toegepast als horizontale versterking/versteviging van de verankering tegen ‘opzwiepen’ van het betonelement.

lees meer

Schöck Isokorf® type EQ is uitgevoerd met 80 mm isolatie en minimaliseert het warmteverlies en voorkomt koudebruggen. Het element is KOMO gecertificeerd en leverbaar in brandwerende uitvoering (REI120). De Isokorf® type EQ module wordt altijd toegepast in combinatie met een van de Schöck Isokorf® typen K, Q, QP of D.

Highlights
Hoogwaardige thermische isolatie

Schöck Isokorf® wordt gemaakt uit hoogwaardige materialen met een zeer lage warmtegeleiding voor een optimale thermische isolatie en maximaal wooncomfort.

Zekerheid bij aardbevingen

Schöck Isokorf® type EQ is de enige thermische onderbreking voor aardbevingsbestendig verankeren en wordt al jaren succesvol toegepast in Frankrijk en Italië.

Maatwerkoplossingen

Onze technische adviseurs gebruiken hun jarenlange deskundigheid en internationale ervaring om zelfs voor de meest complexe situaties de beste oplossing te vinden.

Downloads
Technische Informatie
Deeldocument type EQ: Aardbevingsbestendig verankeren
pdf, 597,01 KB (27.09.2018)
Heeft u vragen over producten, projecten of maatwerkoplossingen?

Schöck Engineering

Telefoon: +31 55 526 88 20

E-mail: techniek@schock.nl