Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken
Schöck Isokorf® type AXT - Thermische onderbreking voor dakopstanden

Schöck Isokorf® type AXT

De thermische prestaties van Schöck Isokorf® type AXT maken het energiezuinig ontwerpen van dakopstanden en borstweringen mogelijk. Schöck Isokorf® type AXT is de enige constructieve thermische onderbreking voor de plaatselijke verankering van dakopstanden aan dakvloeren.

lees meer

De Isokorf® type AXT maakt het uitwendig isoleren overbodig, waardoor geen thermische bruggen ontstaan bij de bevestiging van o.a. hekwerken. Daarnaast voorziet het element in de slanke vormgeving van dakopstanden en een volledige ontwerpvrijheid.

Schöck Isokorf® type AXT 1 en type AXT 2 is zo ontwikkeld dat het voldoet aan de bouwfysische en statische eisen voor dakopstanden en borstweringen.

  • Schöck Isokorf® type AXT 1 voor dakopstanden
  • Schöck Isokorf® type AXT 2 voor borstweringen
Highlights
Hoogwaardige thermische isolatie

Schöck Isokorf® wordt gemaakt uit hoogwaardige materialen met een zeer lage warmtegeleiding voor een optimale thermische isolatie en maximaal wooncomfort.

Energieneutraal bouwen

Schöck Isokorf® scheidt bouwdelen thermisch van elkaar, voldoet nu al aan de eisen voor de EPC 0,0 en heeft een zeer lage psi-waarde.

Maatwerkoplossingen

Onze technische adviseurs gebruiken hun jarenlange deskundigheid en internationale ervaring om zelfs voor de meest complexe situaties de beste oplossing te vinden.

Heeft u vragen over producten, projecten of maatwerkoplossingen?

Schöck Engineering

Telefoon: +31 55 526 88 20

E-mail: techniek@schock.nl