Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken
Schöck Isokorf® T type W – Thermische onderbreking voor verdiepingshoge wandelementen

Schöck Isokorf® T type W

De Schöck Isokorf® T type W is een constructieve verankering voor het onderbreken van thermische bruggen bij verdiepingshoge wandelementen. Het element is KOMO gecertificeerd, beschikbaar in brandwerende uitvoering (REI90) en uitgevoerd met 80 mm isolatie van Neopor®.

 

lees meer

Schöck Isokorf® T type W draagt hoge momenten en dwarskrachten over in verticale en horizontale richting. Het element bestaat uit tenminste drie delen en wordt afhankelijk van de gewenste hoogte geleverd met een extra isolatiedeel.

De Isokorf® T type W elementen zijn in verschillende hoogten leverbaar en worden per situatie ontworpen. Onze afdeling Engineering ondersteunt hier graag bij.

Highlights
Hoogwaardige thermische isolatie

Schöck Isokorf® wordt gemaakt uit hoogwaardige materialen met een zeer lage warmtegeleiding voor een optimale thermische isolatie en maximaal wooncomfort.

Modulaire opbouw

Het element bestaat uit meerdere (isolatie)delen en is daardoor zeer flexibel en in vele hoogten te verkrijgen.

Maatwerkoplossingen

Alle elementen worden op maat gemaakt en onze technische adviseurs gebruiken hun jarenlange deskundigheid en internationale ervaring om de beste oplossing te vinden.

Downloads
Technische Informatie
Deeldocument Technische Informatie Schöck Isokorf® T type W
pdf, 576,04 KB (31.07.2020)
Certificaten
KOMO attest K11790/02 type S en W
pdf, 1,25 MB (10.12.2013)
Heeft u vragen over producten, projecten of maatwerkoplossingen?

Schöck Engineering

Telefoon: +31 55 526 88 20

E-mail: info@schock.nl