Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken
BIL_HIGHLIGHT_Produktmotiv_IK_KS_16z9_FHD.jpg

Een unieke beton-staal verbinding Met Schöck Isokorf® T type SK en SQ

Staal is een veel toegepast constructiemateriaal, ook in de appartementenbouw. Het is bekend dat staal zeer goed warmte geleidt en daarmee het gevaar op thermische bruggen (koudebruggen) en de vorming van vocht vergroot. Bij het aansluiten van stalen balkons of galerijen aan de achterliggende betonconstructie is het daarom belangrijk hier rekening mee te houden.

lees meer

Unieke thermische onderbreking

Schöck Isokorf® scheidt bouwdelen thermisch en minimaliseert bij beton-staal verbindingen het warmteverlies en de kans op bouwschade door koudebruggen. Deze unieke verankering zorgt voor een veilige en duurzame verbindingen bij vrij uitkragende (Isokorf® T type SK) en ondersteunde (Isokorf® T type SQ) stalen balkons en galerijen. De Isokorf® elementen zijn zeer eenvoudig in te bouwen en te stellen, waardoor er tijd wordt bespaard op de bouwplaats. Schöck Isokorf® T type SK en SQ nemen hoge capaciteiten op, waardoor grote uitkragingen mogelijk zijn en de ontwerpvrijheid behouden blijft.

Heeft u vragen over producten, projecten of maatwerkoplossingen?

Schöck Engineering

Telefoon: +31 55 526 88 20

E-mail: info@schock.nl