Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken
BIL_NEWS_Produktmotiv_KST_16z9_FHD.jpg

De slimme oplossing voor staalconstructiesMet Schock Isokorf® T type S

Schöck Isokorf® T type S heeft zich in Nederland en Europa bewezen als de perfecte oplossing ter voorkoming van de nadelige effecten van thermische bruggen. De combinatie van bouwfysische kwaliteit met constructieve zekerheid maken dat Isokorf® T type S met veel succes in de woning- utiliteits- en industriële bouw wordt toegepast.

lees meer

Flexibiliteit bij nieuwbouw en renovatie

Schöck Isokorf® T type S is een constructieve verankering voor het thermisch onderbreken van uitkragende staalliggers aan de achterliggende staalconstructie. Het element is uitgevoerd met 80 mm isolatiedikte.

Schöck Isokorf® T type S is een modulair systeem waarmee op basis van de gewenste hoogte en op te nemen krachten het element eenvoudig samen te stellen is. Het element neemt hoge toelaatbare krachten op en draagt momenten, dwarskrachten, druk- en trekkrachten over. Deze thermische onderbreking is toepasbaar in nieuwbouw en renovatie.

Het element is eenvoud te verankeren op en tussen de kopplaten en is aan te sluiten op alle gangbare staalprofielen. Met Schöck Isokorf® T type S worden stalen balkons en galerijen op duurzame wijze verankerd en voorkomt onnodige warmteverlies en thermische bruggen (koudebruggen).

De Isokorf® T type S elementen zijn met modulen in verschillende hoogten samen te stellen. Onze afdeling Engineering ondersteunt graag bij oplossingen op maat.

Heeft u vragen over producten, projecten of maatwerkoplossingen?

Schöck Engineering

Telefoon: +31 55 526 88 20

E-mail: techniek@schock.nl

Downloads
Technische Informatie
Deeldocument type KST: Vrij uitkragende staal-staalconstructies
pdf, 2,17 MB (25.09.2018)
Brochures
Brochure Schöck Isokorf® KS en KST
pdf, 2,21 MB (05.02.2013)