Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken
Schöck Isokorf® T type Q – Thermische onderbreking voor het overdragen van dwarskrachten bij ondersteunde balkons

Schöck Isokorf® T type Q-E

Schöck Isokorf® T type Q is een constructief verankeringssysteem voor het onderbreken van thermische bruggen. Het element is KOMO gecertificeerd en beschikbaar in brandwerende uitvoering (REI120). Schöck Isokorf® T type Q draagt bij ondersteunde balkons en loggia’s (hoge) dwarskrachten over.

Het element is uitgevoerd met een HTE-Compact® drukelement uit ultrahoge sterktebeton en 80 mm isolatie van Neopor®. Hiermee wordt het warmteverlies door de aansluiting geminimaliseerd en worden koudebruggen voorkomen.

lees meer

Voor het achteraf verankeren van prefab betonelementen met Schöck IDock® worden Schöck Isokorf® T typen Q(Z)…E toegepast. Deze elementen zijn deelbaar (250 mm en 500 mm) en standaard beschikbaar in hoogten van 160 t/m 250 mm. De volgende Isokorf® T typen Q zijn beschikbaar in combinatie met IDock®:

T type Q…E: Voor het overbrengen van dwarskrachten in positieve richting bij doorgaande opleggingen.
T type Q-Z…E: Element zonder drukelement. Voor het overdragen van positieve dwarskrachten, waarbij het betonelement spanningsvrij kan uitzetten bij temperatuursverandering.

Onze afdeling Engineering ondersteunt graag bij oplossingen op maat.

Highlights
Hoogwaardige thermische isolatie

Schöck Isokorf® met HTE-Compact® drukelement en zeer lage warmtegeleiding voor een optimale thermische isolatie en maximaal wooncomfort.

Betrouwbare combinatie

Schöck IDock® combineert innovatie met de bewezen Isokorf® technologie, waardoor ook bij achteraf montage een betrouwbare verankering van prefab betonelementen ontstaat.

 

Maatwerkoplossingen

Onze technische adviseurs gebruiken hun jarenlange deskundigheid en internationale ervaring om zelfs voor de meest complexe situaties de beste oplossing te vinden.

Downloads
Technische Informatie
Technische Documentatie Schöck IDock®
pdf, 45,95 MB (16.03.2017)
Technische Informatie
Deeldocument Technische Informatie Schöck Isokorf® T type Q-E
pdf, 1,35 MB (31.07.2020)
Technische Informatie
Technische Informatie Schöck Isokorf® T voor beton-beton aansluitingen
pdf, 6,76 MB (31.07.2020)
Certificaten
KOMO attest K7417/08 type K, KXT, Q, QXT, Q+Q, QXT+QXT, V, D, DXT
pdf, 2,17 MB (24.02.2017)
Heeft u vragen over producten, projecten of maatwerkoplossingen?

Schöck Engineering

Telefoon: +31 55 526 88 20

E-mail: info@schock.nl