Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken
Schöck Isokorf® T type Q – Thermische onderbreking voor het overdragen van dwarskrachten bij ondersteunde balkons

Schöck Isokorf® T type Q

Schöck Isokorf® T type Q is een constructief verankeringssysteem voor het onderbreken van thermische bruggen. Het element is KOMO gecertificeerd en beschikbaar in brandwerende uitvoering (REI120). Schöck Isokorf® T type Q draagt bij ondersteunde balkons en loggia’s (hoge) dwarskrachten over.

Het element is uitgevoerd met een HTE-Compact® drukelement uit ultrahoge sterktebeton en 80 mm isolatie van Neopor®. Hiermee wordt het warmteverlies door de aansluiting geminimaliseerd en worden koudebruggen voorkomen.

lees meer

De volgende Isokorf® typen Q zijn beschikbaar:

Type Q: Voor het overbrengen van dwarskrachten in positieve richting bij doorgaande opleggingen.
Type Q-P: Voor het overbrengen van dwarskrachten in positieve richting bij geconcentreerde opleggingen.
Type Q-Z: Element zonder drukelement. Voor het overdragen van positieve dwarskrachten, waarbij het betonelement spanningsvrij kan uitzetten bij temperatuursverandering.
Type Q-PZ: Element zonder drukelement. Voor het overbrengen van dwarskracht in positieve richting bij geconcentreerde opleggingen waarbij het betonelement spanningsvrij kan uitzetten bij temperatuursverandering.

De Isokorf® T type Q elementen zijn standaard leverbaar in hoogten van 160 t/m 250 mm. Onze afdeling Engineering ondersteunt graag bij oplossingen op maat.

Highlights
Hoogwaardige thermische isolatie

Schöck Isokorf® met HTE-Compact® drukelement en zeer lage warmtegeleiding voor een optimale thermische isolatie en maximaal wooncomfort.

Moduulelementen

Door optimalisatie van de constructieve componenten zijn de elementen deelbaar en te leveren in lengten van 250 mm, 500 mm en 1000 mm.

Maatwerkoplossingen

Onze technische adviseurs gebruiken hun jarenlange deskundigheid en internationale ervaring om zelfs voor de meest complexe situaties de beste oplossing te vinden.

Downloads
Technische Informatie
Deeldocument Technische Informatie Schöck Isokorf® T type Q-E
pdf, 1,35 MB (31.07.2020)
Certificaten
KOMO attest K7417/08 type K, KXT, Q, QXT, Q+Q, QXT+QXT, V, D, DXT
pdf, 2,17 MB (24.02.2017)
Heeft u vragen over producten, projecten of maatwerkoplossingen?

Schöck Engineering

Telefoon: +31 55 526 88 20

E-mail: info@schock.nl