Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken
Schöck Isokorf® type Q – Thermische onderbreking voor het overdragen van dwarskrachten bij ondersteunde balkons

Schöck Isokorf® T type Q

Schöck Isokorf® T type Q is een constructief verankeringssysteem voor het onderbreken van thermische bruggen. Het element is KOMO gecertificeerd en beschikbaar in brandwerende uitvoering (REI120). Schöck Isokorf® T type Q draagt bij ondersteunde balkons en loggia’s (hoge) dwarskrachten over.

Het element is uitgevoerd met een HTE-Compact® drukelement uit ultrahoge sterktebeton en 80 mm isolatie van Neopor®. Hiermee wordt het warmteverlies door de aansluiting geminimaliseerd en worden koudebruggen voorkomen.

 

lees meer

De volgende Isokorf® typen Q zijn beschikbaar:

Type Q: Voor het overbrengen van dwarskrachten in positieve richting bij doorgaande opleggingen.
Type Q-P: Voor het overbrengen van dwarskrachten in positieve richting bij geconcentreerde opleggingen.
Type Q-Z: Element zonder drukelement. Voor het overdragen van positieve dwarskrachten, waarbij het betonelement spanningsvrij kan uitzetten bij temperatuursverandering.
Type Q-PZ: Element zonder drukelement. Voor het overbrengen van dwarskracht in positieve richting bij geconcentreerde opleggingen waarbij het betonelement spanningsvrij kan uitzetten bij temperatuursverandering.

De Isokorf® T type Q elementen zijn standaard leverbaar in hoogten van 160 t/m 250 mm. Onze afdeling Engineering ondersteunt graag bij oplossingen op maat.

Downloads
Technische Informatie
Deeldocument type Q/Q+Q: Overdragen dwarskrachten
pdf, 7,62 MB (27.09.2018)
Certificaten
KOMO attest K7417/08 type K, KXT, Q, QXT, Q+Q, QXT+QXT, V, D, DXT
pdf, 2,17 MB (24.02.2017)
Heeft u vragen over producten, projecten of maatwerkoplossingen?

Schöck Engineering

Telefoon: +31 55 526 88 20

E-mail: techniek@schock.nl