Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken
Schöck Isokorf® T type K met HTE-Compact® drukelement – Thermische onderbreking voor vrij uitkragende balkons

Schöck Isokorf® T type K

Schöck Isokorf® T type K is een constructief verankeringssysteem voor het onderbreken van thermische bruggen bij balkons en galerijen. Het element is KOMO gecertificeerd en beschikbaar in brandwerende uitvoering (REI120). Schöck Isokorf® T type K neemt bij vrij uitkragende betonelementen momenten en dwarskrachten op.

 

lees meer

Het element is uitgevoerd met een HTE-Compact® drukelement uit ultrahoge sterktebeton en 80 mm isolatie van Neopor®. Hiermee wordt het warmteverlies door de aansluiting geminimaliseerd en worden koudebruggen voorkomen. De uitstekende bouwfysische eigenschappen maken energiezuinig ontwerpen en bouwen mogelijk.

De Isokorf® T type K elementen zijn standaard beschikbaar in hoogten van 160-250 mm. De elementen zijn leverbaar in modules van 250mm, 500mm en 1000mm en toepasbaar voor achteraf montage met Schöck IDock®.

Onze afdeling Engineering ondersteunt graag bij oplossingen op maat.

Highlights
Hoogwaardige thermische isolatie

Schöck Isokorf® met HTE-Compact® drukelement en zeer lage warmtegeleiding voor een optimale thermische isolatie en maximaal wooncomfort.

Moduulelementen

Door optimalisatie van de constructieve componenten zijn de elementen deelbaar en te leveren in lengten van 250 mm, 500 mm en 1000 mm.

Maatwerkoplossingen

Onze technische adviseurs gebruiken hun jarenlange deskundigheid en internationale ervaring om zelfs voor de meest complexe situaties de beste oplossing te vinden.

Downloads
Technische Informatie
Deeldocument Technische Informatie Schöck Isokorf® T type K-E
pdf, 1,62 MB (31.07.2020)
Certificaten
KOMO attest K7417/08 type K, KXT, Q, QXT, Q+Q, QXT+QXT, V, D, DXT
pdf, 2,17 MB (24.02.2017)
Heeft u vragen over producten, projecten of maatwerkoplossingen?

Schöck Engineering

Telefoon: +31 55 526 88 20

E-mail: info@schock.nl