Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken
Schöck Isokorf® T type D - Thermische onderbreking voor doorlopende betonvloeren

Schöck Isokorf® T type D

De Schöck Isokorf® T type D is een constructieve thermische onderbreking voor het verankeren van balkons en galerijen die onderdeel zijn van de dragende vloerconstructie. Het element is KOMO gecertificeerd en beschikbaar in brandwerende uitvoering (REI120). Schöck Isokorf® T type D draagt bij momenten en dwarskrachten over.

 

lees meer

Het element is uitgevoerd met een HTE-Compact® drukelement uit ultrahoge sterktebeton en 80 mm isolatie van Neopor®. Hiermee wordt het warmteverlies door de aansluiting geminimaliseerd en worden koudebruggen voorkomen. De uitstekende bouwfysische eigenschappen maken energiezuinig ontwerpen en bouwen mogelijk.

De Isokorf® T type D elementen zijn standaard beschikbaar in hoogten van 160 t/m 280 mm en leverbaar in 1000 mm en 500 mm lengtes. Onze afdeling Engineering ondersteunt graag bij maatwerkoplossingen.

Highlights
Hoogwaardige thermische isolatie

Schöck Isokorf® wordt gemaakt uit hoogwaardige materialen met een zeer lage warmtegeleiding voor een optimale thermische isolatie en maximaal wooncomfort.

Moduulelementen

Door optimalisatie van de constructieve componenten zijn de elementen deelbaar en te leveren in lengten van 500 mm en 1000 mm.

Maatwerkoplossingen

Onze technische adviseurs gebruiken hun jarenlange deskundigheid en internationale ervaring om zelfs voor de meest complexe situaties de beste oplossing te vinden.

Downloads
Technische Informatie
Deeldocument Technische Informatie Schöck Isokorf® T type D
pdf, 438,21 KB (31.07.2020)
Certificaten
KOMO attest K7417/08 type K, KXT, Q, QXT, Q+Q, QXT+QXT, V, D, DXT
pdf, 2,17 MB (24.02.2017)
Heeft u vragen over producten, projecten of maatwerkoplossingen?

Schöck Engineering

Telefoon: +31 55 526 88 20

E-mail: info@schock.nl