Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken
Schöck Isokorf® T type B – Thermische onderbreking voor uitkragende balken en consoles

Schöck Isokorf® T type B

Schöck Isokorf® T type B is een constructief verankeringssysteem voor het onderbreken van thermische bruggen bij uitkragende balken (consoles). Het element is KOMO gecertificeerd, beschikbaar in brandwerende uitvoering (REI90) en uitgevoerd met 80 mm isolatie van Neopor®.

 

lees meer

Schöck Isokorf® T type B draagt momenten en dwarskrachten over en maakt het mogelijk om grotere krachten op te nemen. Hierdoor zijn uitkragende balken/consoles slanker uit te voeren. De uitstekende bouwfysische eigenschappen maken energiezuinig ontwerpen en bouwen mogelijk.

De Isokorf® T type B elementen zijn in verschillende hoogten leverbaar en worden per situatie ontworpen, tot een maximumhoogte van 1500 mm. Onze afdeling Engineering ondersteunt hier graag bij.

Highlights
Hoogwaardige thermische isolatie

Schöck Isokorf® wordt gemaakt uit hoogwaardige materialen met een zeer lage warmtegeleiding voor een optimale thermische isolatie en maximaal wooncomfort.

Eenvoudige inbouw

De Isokorf® elementen worden in de fabriek ingebouwd en als totaaloplossing op de bouw geleverd en vragen geen extra bouwkundige aanpassingen.

Maatwerkoplossingen

Alle elementen worden op maat gemaakt en onze technische adviseurs gebruiken hun jarenlange deskundigheid en internationale ervaring om de beste oplossing te vinden.

Downloads
Technische Informatie
Deeldocument Technische Informatie Schöck Isokorf® T type B
pdf, 363,81 KB (31.07.2020)
Certificaten
KOMO attest K11790/02 type S en W
pdf, 1,25 MB (10.12.2013)
Heeft u vragen over producten, projecten of maatwerkoplossingen?

Schöck Engineering

Telefoon: +31 55 526 88 20

E-mail: info@schock.nl