Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken
Schöck Isokorf® type RQP – Thermische onderbreking voor ondersteunde balkons bij renovatie

Schöck Isokorf® RT type Q-P

Schöck Isokorf® RT type Q-P is een thermische onderbreking voor het renoveren van ondersteunde beton-betonconstructies. Het element is uitgevoerd met 80 mm isolatiedikte en is beschikbaar in brandwerende uitvoering (REI90). Schöck Isokorf® RT type Q-P neemt bij ondersteunde balkons en loggia’s dwarskrachten op.

 

lees meer

Met Schöck Isokorf® RT type Q-P zijn ontwerpers en constructeurs zeker van een hoge thermische isolatie, gecombineerd met een optimale verankering van ondersteunde balkons en loggia’s. Het element is daarnaast door het Passivhaus Institut in Darmstadt (DE) gecertificeerd als “energiebesparingscomponent” voor balkonaansluitingen.

De Isokorf® RT type Q-P elementen zijn standaard beschikbaar in hoogten van 160 t/m 250 mm. Onze afdeling Engineering adviseert graag bij oplossingen op maat.

Highlights
Hoogwaardige thermische isolatie

Schöck Isokorf® wordt gemaakt uit hoogwaardige materialen met een zeer lage warmtegeleiding en zorgt voor een optimale thermische isolatie en maximaal wooncomfort bij renovatie.

Eenvoudige inbouw

Met de Schöck Isokorf® RT technologie worden balkons van buitenaf verankerd, zonder verstoring van de binnenruimte.

Maatwerkoplossingen

Onze technische adviseurs gebruiken hun jarenlange deskundigheid en internationale ervaring om voor de meest complexe situaties de beste oplossing te vinden.

Productvideo Schöck Isokorf® RT
Heeft u vragen over producten, projecten of maatwerkoplossingen?

Schöck Engineering

Telefoon: +31 55 526 88 20

E-mail: info@schock.nl