Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken
BIL_NEWS_Isokorb_RKS_16z9_FHD.jpg

Een duurzame balkonrenovatieMet Schöck Isokorf® RT

Met Schöck Isokorf® RT vertrouwt u ook bij renovatie op de bewezen Schöck Isokorf® technologie. Deze thermische onderbreking is speciaal ontwikkeld voor het vervangen of aanbouwen van balkons en galerijen aan bestaande bouw. 

lees meer

Meer mogelijkheden bij renovatie

De Schöck Isokorf® RT technologie biedt architecten, constructeurs en aannemers nieuwe mogelijkheden voor het energiezuinig en efficiënt renoveren van balkons. Bij oude gebouwen is vaak niet aan een balkon gedacht of is de thermische isolatie niet meer voldoende. In deze gevallen biedt Schöck Isokorf® RT de beste oplossing.

Met Schöck Isokorf® RT worden bestaande balkons vervangen of nieuwe balkons aan bestaande bouw verankerd. Voor beide situaties biedt deze thermische onderbreking een duurzame oplossing voor het aansluiten en thermisch scheiden van bestaande bouw aan een nieuw balkon of galerij.

Schöck Isokorf® RT is beschikbaar voor beton-beton en beton-staalaansluitingen en verankert ondersteunde en uitkragende balkons of galerijen. Het element minimaliseert het warmteverlies en voorkomt thermische bruggen (koudebruggen) waardoor bij renovatie dezelfde standaarden als bij nieuwbouw worden behaald. Schöck Isokorf® RT is door het Passivhaus Institut in Darmstadt (DE) gecertificeerd als “energiebesparingscomponent” voor toepassing in passiefhuizen.

Heeft u vragen over producten, projecten of maatwerkoplossingen?

Schöck Engineering

Telefoon: +31 55 526 88 20

E-mail: info@schock.nl

Downloads
Brochures
Brochure Schöck Isokorf® R
pdf, 523,66 KB (01.02.2011)