Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken
BIL_NEWS_Produktmotiv_KST_16z9_FHD.jpg

De slimme oplossing voor staalconstructiesMet Schock Isokorf® KST

Schöck Isokorf® KST heeft zich in Nederland en Europa bewezen als de perfecte oplossing ter voorkoming van de nadelige effecten van thermische bruggen. De combinatie van bouwfysische kwaliteit met constructieve zekerheid maken dat Isokorf® KST met veel succes in de woning- utiliteits- en industriële bouw wordt toegepast.

lees meer

Flexibiliteit bij nieuwbouw en renovatie

Schöck Isokorf® type KST is een constructieve verankering voor het thermisch onderbreken van uitkragende staalliggers aan de achterliggende staalconstructie. Het element is uitgevoerd met 80 mm isolatiedikte.

Schöck Isokorf® type KST is een modulair systeem waarmee op basis van de gewenste hoogte en op te nemen krachten het element eenvoudig samen te stellen is. Het element neemt hoge toelaatbare krachten op en draagt momenten, dwarskrachten, druk- en trekkrachten over. Deze thermische onderbreking is toepasbaar in nieuwbouw en renovatie.

Het element is eenvoud te verankeren op en tussen de kopplaten en is aan te sluiten op alle gangbare staalprofielen. Met Schöck Isokorf® type KST worden stalen balkons en galerijen op duurzame wijze verankerd en voorkomt onnodige warmteverlies en thermische bruggen (koudebruggen).

De Isokorf® type KST elementen zijn met modulen in verschillende hoogten samen te stellen. Onze afdeling Engineering ondersteunt graag bij oplossingen op maat.

Heeft u vragen over producten, projecten of maatwerkoplossingen?

Schöck Engineering

Telefoon: +31 55 526 88 20

E-mail: techniek@schock.nl

Highlights
Schöck Isokorf® type KST – Thermische onderbreking voor het scheiden van staal-staal constructies
Hoogwaardige thermische isolatie

Schöck Isokorf® wordt gemaakt uit hoogwaardige materialen met een zeer lage warmtegeleiding voor een optimale thermische isolatie en maximaal wooncomfort.

Eenvoudige inbouw

Het modulaire en eenvoudige systeem vergemakkelijkt de inbouw en geeft mogelijkheid om de elementhoogte naar wens aan te passen.

Maatwerkoplossingen

Onze technische adviseurs gebruiken hun jarenlange deskundigheid en internationale ervaring om zelfs voor de meest complexe situaties de beste oplossing te vinden.

Downloads
Technische Informatie
Deeldocument type KST: Vrij uitkragende staal-staalconstructies
pdf, 2,17 MB (25.09.2018)
Brochures
Brochure Schöck Isokorf® KS en KST
pdf, 2,21 MB (05.02.2013)