Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken
ILU_IK_Produktmotiv-Isokorb-KXT-Combar-V3-Punktueller-Anschluss_16z9_FHD.jpg

Het beste uit twee wereldenIsokorf® ontmoet Combar®

De nieuwe Schöck Isokorf® brengt het beste uit twee werelden samen. Door Schöck Isokorf® en Combar® glasvezelcomposiet te combineren ontstaat de meest energiezuinige thermische onderbreking die wij ooit hebben ontwikkeld.

lees meer

Expertise tot in elke vezel

Een slimme integratie van twee bijzondere producten heeft geleid tot deze innovatie. Door Combar® en Isokorf® samen te brengen combineren we unieke materiaaleigenschappen met de constructieve zekerheid die u gewend bent. De thermisch isolerende eigenschappen van Combar® verbeteren de prestaties van Schöck Isokorf® CXT tot wel 30% tegenover een standaard Isokorf® XT element. Dit betekent nog minder warmteverlies, geen thermische bruggen en een wezenlijke energiebesparing. Door staal te vervangen voor glasvezelcomposiet is het CXT element daarnaast gecertificeerd met een Environmental Product Declaration (EPD) voor de verbeterde milieuprestaties.

Brochure aanvragen

Benieuwd hoe u met de Isokorf® CXT aan strenge normen voldoet en gemakkelijker kunt bouwen? 

Vraag dan hier onze informatiebrochure aan

Heeft u vragen over producten, projecten of maatwerkoplossingen?

Schöck Engineering

Telefoon: +31 55 526 88 20

E-mail: info@schock.nl

Downloads
Onderzoeksrapporten
Environmental Product Declaration (EPD) Schöck Isokorf® KXT-Combar (DE)
pdf, 1,87 MB (24.01.2017)