Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken
BIL_ID_PRO_IDock-IDock2-RD-L1000_ZF1_V2_16z9_FHD.jpg

Schöck IDock®

Schöck IDock® bestaat uit een rand- en sparingselement. Het randelement dient voor een exacte positionering van het sparingselement ten opzichte van de vloerwapening. Voor het vormen van de uitsparingen wordt het randelement op maat gezaagd en aan de randbekisting bevestigd. Het sparingselement bestaat uit geprofileerde elementen en vormen samen met het randelement de uiteindelijke uitsparing in de constructievloer.

 

lees meer

Er zijn twee typen IDock® elementen beschikbaar:

Schöck IDock® type 1

Schöck IDock® type 1 is te gebruiken in combinatie met alle standaard Schöck Isokorf® elementen met hoogten van 160 mm tot 250 mm. Schöck IDock® type 1 is daardoor zeer geschikt voor grote uitkragingen en situaties waarbij de grenzen van het haalbare worden opgezocht.

Schöck IDock® type 2

Schöck IDock® type 2 wordt toegepast als er beperkte ruimte is voor het plaatsen van de Schöck IDock® elementen. Bijvoorbeeld wanneer randbalken worden gebruikt en het wenselijk is dat de bovenwapening recht boven de onderwapening geplaatst wordt. Schöck IDock® type 2 is enkel toepasbaar in combinatie met standaard Schöck Isokorf® elementen met hoogten van 160 mm tot 200 mm, met een lage diepgang bij de vloerrand.

Highlights
Moduulelementen

De standaard Schöck Isokorf® moduulelementen zijn zonder enige technische aanpassing te combineren met IDock® en zorgen voor een KOMO gecertificeerde verankering.

Efficiencyvoordelen

Prefab betonelementen vanaf 24 uur na montage al volledig belastbaar en leveren een besparing op in tijd en materieel.

Flexibiliteit

U kiest bijvoorbeeld zelf wanneer u de betonelementen verankert: direct na de ruwbouw of pas tijdens de afbouwfase.

Downloads
Technische Informatie
Technische Documentatie Schöck IDock®
pdf, 45,95 MB (16.03.2017)
Brochures
Brochure Schöck IDock® achteraf verankeren betonelementen
pdf, 368,06 KB (24.02.2017)
Heeft u vragen over producten, projecten of maatwerkoplossingen?

Schöck Engineering

Telefoon: +31 55 526 88 20

E-mail: info@schock.nl