Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken

Schöck GevelLink is een one-stop one-shop platform waar een breed productprogramma met verankeringssystemen voor de gevel onder één dak verkrijgbaar is. Inclusief ontwerp, engineering en levering vanuit eigen productie. Met de bewezen Isolink® technologie bieden we de beste thermische prestaties voor de gebouwschil. Bouwers en gebouweigenaren zijn bovendien verzekerd van hoogwaardige oplossingen die voldoen aan de strengste energieprestaties (BENG) en isolatie-eisen (Bouwbesluit). Schöck GevelLink heeft oplossingen in huis voor geventileerde gevels en sandwichwanden.

Voorbereid op toekomstig gebruik

Gebouwen moeten mensen faciliteren in een gezonde, veilige en comfortabele omgeving. Of het nu gebouwen zijn waar we wonen, werken, zorg ontvangen of verblijven. En juist daarom moeten gebouwen duurzaam, intelligent en aanpasbaar zijn. De prestaties leveren die nu nodig zijn, maar ook voorbereid zijn op toekomstig gebruik. Met Schöck GevelLink bieden we de markt een innovatief productprogramma met de beste verankeringstechniek en een koudebrugvrije aansluiting voor de gevel. Inclusief ontwerp, engineering en levering vanuit eigen productie.

Met Schöck GevelLink zijn we de autoriteit op het gebied van slimme, energie-efficiënte en state-of-the art verbindingssystemen van gevels aan gebouwen. We streven ernaar om altijd het optimale product te leveren aan onze klanten. Onze producten, concepten en merken leveren een belangrijke bijdrage aan de energieprestatie, koudebrugreductie, aanpasbaarheid en flexibiliteit van een gebouw. Voor nu én ook voor de toekomst waarin het thema duurzaamheid een steeds belangrijkere rol speelt. Wij helpen bij het ontwerp en de engineering van gevels en leveren daadwerkelijk eigen producten. We verrassen de markt continu met alternatieven en innovatie.

Onze merkenTotaaloplossingen voor uw gevelsysteem

Schöck Isolink® -  Glasvezel verankering voor geventileerde gevels en betonnen sandwichwanden

Het Isolink® gevelanker maak onderdeel uit van verschillende co-creaties zoals Thermoframe® en VECO®-Isolink®, die onder Schöck GevelLink verkrijgbaar zijn. Ook het volledige productprogramma van de Duitse gevelbouwer GIP is onder Schöck GevelLink verkrijgbaar. En dat maakt ons uniek binnen de markt, want we bieden totaaloplossingen waarbij we meedenken in de ontwerpfase en de volledige engineering voor u uit handen nemen. Hierdoor bent u verzekerd van een sterke bouwpartner die een grote bijdrage levert aan uw gevelprojecten.

Schöck Isolink® type TA-S: koudebruggen voorkomen in geventileerde gevels

Isolink®

Thermische prestaties in de gevel

Glasvezelcomposiet voor optimale isolatie

Meer informatie

Produktmotiv_Isolink_VHF_72dpi.jpg

GIP

Divers en individueel

Zoals uw gevelprojecten 

Meer informatie

Schöck_background_72dpi.jpg

Schöck Inside

Uw verbinding in de gevel

Circulair en zonder koudebruggen ontwerpen

Meer informatie

Benieuwd wat Schöck GevelLink voor u kan betekenen?

Schöck Engineering

Telefoon: +31 55 526 88 20

E-mail: info@schock.nl

Schöck GevelLink heeft diverse merken in huis met geveloplossingen voor ieder project. Neem contact met ons op om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen.