Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken
BIL_US_ARCHtab-atdesk_16z9_FHD.jpg

Samen bouwen aan nieuwe ideeënCo-creëren met Schöck

Co-creatie is voor Schöck het antwoord op het oplossen van complexe vraagstukken en het realiseren van veranderingen in de bouw. Om dit te doen zoeken wij (bouw)partners om de uitdagingen mee aan te gaan. Samen vinden we de antwoorden op de problemen van vandaag en morgen.

lees meer

Verbinden is ons specialisme

Co-creatie bij Schöck betekent gezamenlijk oplossingen vinden voor huidige of toekomstige problemen en veranderingen. Trends als prefab bouwen, van gas los of energieneutraal bouwen bieden unieke kansen voor ketenpartners om tot nieuwe oplossingen te komen. Dit geldt ook voor de opgaven rondom verduurzaming van bestaande bouw en het transformeren van kantoorpanden tot residentiele gebouwen. Schöck zoekt graag de verbinding met bouwpartijen om nieuwe producten en aansluitingen te ontwikkelen. Verbinden is ons specialisme, efficiënt en duurzaam bouwen ons doel.

Eens koffie drinken?

Heb je een concreet idee of oplossing of wil je dat wij eens met je meedenken? Graag! Klik op de onderstaande button om een afspraak te maken. Wij nodigen je graag uit op ons kantoor of komen bij jou op bezoek. 

Onze co-creaties

Als specialist in verankeringstechniek en thermisch onderbreken hebben we de laatste jaren onze expertise ingezet om samen met onze partners nieuwe producten en systemen te bedenken. Ontdek hieronder de innovaties die wij in co-creatie trajecten ontwikkelde.

Samen aan nieuwe ideeën bouwen?

Laat je hieronder je gegevens, dan nemen wij contact met je op. 

gui/common/leave_empty

Vul de met een * gekenmerkte velden in vóór het verzenden. Hartelijk dank.