Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken
BIL_Fotolia_111087376_L_Co-Creation-NL-Service_16z9_FHD.jpg

Samen bouwen aan nieuwe ideeënCo-creëren met Schöck

Co-creatie is voor Schöck het antwoord op het oplossen van complexe vraagstukken en het realiseren van veranderingen in de bouw. Om dit te doen zoeken wij (bouw)partners om de uitdagingen mee aan te gaan. Samen vinden we de antwoorden op de uitdagingen van vandaag en morgen.

lees meer

Verbinden is ons specialisme

Co-creatie betekent bij Schöck gezamenlijk oplossingen vinden voor huidige of toekomstige problemen en veranderingen. Trends als prefab bouwen, van gas los en energieneutraal bouwen bieden unieke kansen voor ketenpartners om tot nieuwe oplossingen te komen. Dit geldt ook voor de opgaven rondom verduurzaming van bestaande bouw en het transformeren van kantoorpanden tot residentiële gebouwen. Schöck zoekt graag de verbinding met bouwpartijen om nieuwe producten en aansluitingen te ontwikkelen. Verbinden is ons specialisme, efficiënt en duurzaam bouwen ons doel.

Eens koffie drinken?

Heb je een concreet idee of oplossing? Of wil je dat wij eens met je meedenken? Graag! Gebruik het contactformulier of neem per telefoon of mail contact op voor een afspraak. Wij nodigen je graag uit op ons kantoor of komen bij jou op bezoek.

 

Samen aan nieuwe ideeën bouwen?

Laat hieronder je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op. 

gui/common/leave_empty

Vul de met een * gekenmerkte velden in vóór het verzenden. Hartelijk dank.