zoeken

Werken bij SchöckDe weg naar succes

BIL_REF_DSC_3778_rt_beschn_16z9_FHD.jpg

Wat men graag doet, doet men goed

Wie zijn werk met plezier doet, kan meer bereiken. Als informele organisatie hechten wij daarom veel waarde aan samenwerking en collegialiteit. Onze communicatie is open, eerlijk en transparant. Dit zien wij als de belangrijkste bouwstenen voor onze ondernemingscultuur. 

Wij hebben vertrouwen in de kennis en kunde van onze medewerkers en creëren de ideale werkomgeving om te presteren en te groeien. Onze werknemers krijgen de kans zelfstandig te werken en zijn of haar bijdrage te leveren aan het gezamenlijke succes van Schöck.

De positieve en respectvolle atmosfeer en goede onderlinge samenwerking dragen bij aan de productiviteit van onze onderneming. Onze werknemers vullen elkaar aan en inspireren elkaar om het beste resultaat te behalen. Wij zijn dan ook trots op onze jarenlange samenwerking met onze medewerkers. Zij zijn het hart en de motor van onze onderneming en zorgen voor een veilige positie in de markt.

 

BIL_MA_Dummy-weiblich-2017_16z9_FHD.jpg

Wendy Detert Oude Weme

Telefoon: +31 55 526 88 20

E-mail: w.detert@schock.nl

Onze weg naar succes

Economisch denken en een eerlijke en werknemersgerichte bedrijfscultuur versterken elkaar bij Schöck. Door het een kan het ander langdurig succesvol zijn en zijn wij als onderneming in staat topprestaties te leveren.

De klanttevredenheid bepaalt onze kwaliteit. Een hoge tevredenheid moedigt ons aan om onze producten en diensten voortdurend te verbeteren en aan te passen aan de marktomstandigheden. Onze medewerkers leveren dagelijks topprestaties om de kwaliteit van onze dienstverlening hoog te houden.

Als collega zijn wij toegewijd en sociaal. Wij helpen en motiveren elkaar en geven eerlijke feedback. Daarmee creëren we een veilige werkomgeving waarin succesvol zijn en fouten maken even belangrijk zijn. Van fouten maken leert men en wij zien dit als belangrijk onderdeel van het proces.

 

Vacatures

Ben jij de sales engineer die precies weet hoe je de klantvraag invult? En weet jij als geen ander het bouwproces te begeleiden? Wil je werken in een dynamisch bedrijf, waar ontwikkeling en digitalisering voorop staan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie

Schöck Nederland b.v. is gevestigd in Apeldoorn en onderdeel van de internationaal opererende Schöck Groep. Wij zijn een sterk groeiende organisatie en toonaangevend in de ontwikkeling van bouwsystemen op het gebied van verankering- en betontechniek. Met onze producten bieden wij bouwfysisch hoogwaardige oplossingen die bijdragen aan duurzame en gezonde bouw. Onze kernproducten zijn Isokorf® thermische onderbrekingssystemen en Combar® glasvezelwapening voor betonconstructies. Daarnaast ontwikkelen wij samen met partners en klanten nieuwe producten en diensten die een meerwaarde bieden. Ons motto: Samen bouwen aan morgen.

Wij verzorgen binnen de Schöck Groep de verkoop en engineering van innovatieve systemen in de Nederlandse markt. Daarnaast leveren wij technische (verkoop) ondersteuning aan onze partners in Noorwegen, Denemarken en Finland. Door de groei van de organisatie is er binnen ons team Sales & Engineering een vacature ontstaan voor een “Bouwkundig Sales Engineer’.

Functie

Als (bouwkundig) sales engineer ben je bezig met het technisch uitwerken en begeleiden van (complexe) projectaanvragen en opdrachten, het adviseren en commercieel ondersteunen met betrekking tot de toepassing van onze bouwsystemen en draag je bij aan de ontwikkeling van digitalisering binnen onze organisatie.

Concreet betekent dit

 • na een gedegen inwerkperiode ben je (mede) verantwoordelijk voor het technisch uitwerken, de advisering en begeleiding van de (complexe) projecten;
 • je geeft advies over Schöck producten en -systemen vanuit de binnendienst;
 • je hebt voor het uitvoeren van je werkzaamheden dagelijks contact met onder meer architecten, adviesbureaus, aannemers en prefabbetonindustrie;
 • je bent voor deze partijen een belangrijke schakel en verbindende factor in de realisatie van de projecten.

Wij zoeken

Een nieuwe collega die gevoel heeft voor techniek, affiniteit met digitale producten (BIM) en het leuk vindt om zowel in teamverband als zelfstandig te werken. Daarnaast ben je klantgericht, oplossingsgericht, kun je goed met werkdruk omgaan en is efficiënt werken wat je nastreeft. Je bezit goede contactuele eigenschappen en bent communicatief sterk.

Kwalificaties

 • minimaal MBO opleiding, bij voorkeur een afgeronde HBO opleiding, in bouwtechnische richting;
 • eventueel aanvullende technisch en of commerciële opleidingen en ervaring;
 • ervaring met BIM-CAD omgeving (Revit en Tekla);
 • constructief inzicht en bij voorkeur kennis van constructieve rekensoftware (RFEM);
 • basiskennis van bouwfysica;
 • werkt nauwkeurig;
 • goede beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wij bieden

Wij bieden jou een hecht team in een organisatie met korte communicatielijnen. Onze werksfeer is collegiaal en informeel. Wij mogen het certificaat Investor in People uitdragen en daarmee is investeren in ontwikkeling en talent voor ons een belangrijk speerpunt. Uiteraard geven wij ook een marktconform salaris en bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Word jij onze collega?

Ben je geïnteresseerd, stuur dan je CV en motivatie naar HRM@schock.nl t.a.v. Wendy Peterzon.

Heb je nog vragen?

Bel, mail of app Wendy Peterzon via 06-14 85 34 99 of w.peterzon@schock.nl