zoeken

Werken bij SchöckDe weg naar succes

BIL_REF_DSC_3778_rt_beschn_16z9_FHD.jpg

Wat men graag doet, doet men goed

Wie zijn werk met plezier doet, kan meer bereiken. Als informele organisatie hechten wij daarom veel waarde aan samenwerking en collegialiteit. Onze communicatie is open, eerlijk en transparant. Dit zien wij als de belangrijkste bouwstenen voor onze ondernemingscultuur. 

Wij hebben vertrouwen in de kennis en kunde van onze medewerkers en creëren de ideale werkomgeving om te presteren en te groeien. Onze werknemers krijgen de kans zelfstandig te werken en zijn of haar bijdrage te leveren aan het gezamenlijke succes van Schöck.

De positieve en respectvolle atmosfeer en goede onderlinge samenwerking dragen bij aan de productiviteit van onze onderneming. Onze werknemers vullen elkaar aan en inspireren elkaar om het beste resultaat te behalen. Wij zijn dan ook trots op onze jarenlange samenwerking met onze medewerkers. Zij zijn het hart en de motor van onze onderneming en zorgen voor een veilige positie in de markt.

 

BIL_MA_Dummy-weiblich-2017_16z9_FHD.jpg

Wendy Detert Oude Weme

Telefoon: +31 55 526 88 20

E-mail: w.detert@schock.nl

Onze weg naar succes

Economisch denken en een eerlijke en werknemersgerichte bedrijfscultuur versterken elkaar bij Schöck. Door het een kan het ander langdurig succesvol zijn en zijn wij als onderneming in staat topprestaties te leveren.

De klanttevredenheid bepaalt onze kwaliteit. Een hoge tevredenheid moedigt ons aan om onze producten en diensten voortdurend te verbeteren en aan te passen aan de marktomstandigheden. Onze medewerkers leveren dagelijks topprestaties om de kwaliteit van onze dienstverlening hoog te houden.

Als collega zijn wij toegewijd en sociaal. Wij helpen en motiveren elkaar en geven eerlijke feedback. Daarmee creëren we een veilige werkomgeving waarin succesvol zijn en fouten maken even belangrijk zijn. Van fouten maken leert men en wij zien dit als belangrijk onderdeel van het proces.

Onze mensgerichte aanpak onderstrepen wij door Investor in People te zijn.

 

Vacatures

Schöck Nederland b.v. in Apeldoorn is onderdeel van de internationaal opererende holding Schöck Bauteile GmbH. Wij zijn een groeiende organisatie en toonaangevend in de ontwikkeling van innovatieve bouwsystemen op het gebied van wapeningstechniek en betontechniek. Mooie voorbeelden zijn Isokorf® koudebrug onderbrekingssystemen en ComBAR® glasvezelwapening voor betonconstructies. Schöck Nederland b.v. verzorgt binnen de holding, met 22 enthousiaste medewerkers, naast de Nederlandse markt ook voor de Benelux en Scandinavië ondersteunende technische service en back-office, zoals Sales Support en Marketing.

Wij zijn op zoek naar een “Medewerker Sales Support (fulltime)”.

Taken:

Als medewerker sales support ben je mede verantwoordelijk voor het administratief en secretarieel ondersteunen van de afdeling Sales & Engineering. Tevens besteed je een beperkt deel van je tijd aan administratieve taken ter ondersteuning van de afdeling Financiën.

De belangrijkste werkzaamheden zijn:

 • administratief uitwerken en verzenden van offertes, opdrachten en bestellingen met behulp van SAP;
 • verwerking en archiveren van projecten;
 • begeleiding transport & logistiek;
 • up to date houden van de relatie- en prospectdata in CRM;
 • verwerking binnenkomende en uitgaande post en email (zowel voor sales als financiën);
 • verzorgen van prospect- en documentatieaanvragen, o.a. als opvolging van beurzen;
 • beantwoorden van klantvragen;
 • ondersteunende werkzaamheden financiële boekhouding.

Je wordt onderdeel van het Sales Support team, waarin je nauw zult samenwerken met drie andere collega’s. Het is belangrijk dat je naast je eigen taken ook de werkzaamheden van je collega's kunt waarnemen bij afwezigheid.

Functie-eisen:

 • je hebt een MBO/HBO-niveau bij voorkeur op het gebied van commercie en/of administratie;
 • ervaring in een vergelijkbare commerciële / administratieve functie;
 • goede kennis van Nederlands, Engels en Duits in woord en geschrift;
 • praktische kennis van geautomatiseerde systemen (MS-Office, CRM, SAP), internet en de "nieuwe media" zijn essentieel;
 • als persoon ben je servicegericht en klantvriendelijk, efficiënt en nauwkeurig en bezit je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel;
 • daarnaast is een collegiale, flexibele en proactieve instelling gewenst, gezien het kleine team waarbinnen je werkzaam bent.

Onze opdrachtgever biedt:

Een afwisselende en zelfstandige functie met toekomstperspectieven in een groeiend bedrijf. Niet voor niets is Schöck beloond met de INVESTOR IN PEOPLE award, waarmee zij bewijst een werkgever te zijn die investeert in de ontwikkeling van haar medewerkers. Daarnaast kenmerkt de organisatie zich als een persoonsgerichte onderneming met een collegiale werksfeer.

De sollicitatie:

De werving- en selectieprocedure wordt verzorgd door Profil P&O Consultants B.V.. Stuur een sollicitatiebrief, voorzien van CV aan: info@profilconsultants.nl.

Mocht je meer informatie wensen dan kun je de heer Hans Olthuis bereiken op telefoonnummer (074) 267 00 44 of buiten kantooruren op (06) 270 245 42.