Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken
ILU_BOL_Produktmotiv-Bole_16z9_FHD.jpg

Schöck Bole®De ideale ponswapening

Plaatvloeren zonder kolomplaten en kolomkoppen bieden vele voordelen en maken het mogelijk de dikte van de constructievloer te optimaliseren. Schöck Bole® biedt uitstekende mogelijkheden voor optimaal ruimtegebruik en vormt geen belemmeringen bij het toepassen ervan en de verdere afbouw. Als bijzondere voordelen gelden: eenvoudige wapening, lagere bekistingskosten en de volledige verdiepingshoogte kan worden benut en luchtkanalen en leidingen zijn eenvoudiger te plaatsen.

lees meer

De eenvoudige ponswapening

Het aanbrengen van traditionele ponswapening bij zwaarbelaste plaatvloeren kan in veel gevallen gepaard gaan met ingewikkelde wapeningsoplossingen. Traditionele oplossingen zijn moeilijker af te wapenen en vragen daarom meer arbeid op de bouwplaats. Een praktische oplossing voor deze problemen is Schöck Bole®.

Het Bole® systeem bestaat uit wapeningsstaven met aan beide zijden opgelaste deuvelkoppen en wordt eenvoudig geplaatst in de constructievloer. De inbouw wordt daarmee efficiënter en dit houdt een aanzienlijke tijdsbesparing op de bouwplaats in. Naast de Bole® ponswapening als standaardproduct zijn er een aantal varianten beschikbaar:

  • Bole® type U is geschikt voor toepassing op de onderwapening van de vloer
  • Bole® type O is geschikt voor toepassing op de bovenwapening van de vloer
  • Bole® type F is voor toepassingen bij prefab schilvloeren

Alle Bole® typen worden compleet geleverd voor inbouw in de vloer en maken een betrouwbare en efficiënte oplossing bij betonnen plaatvloeren mogelijk.

Heeft u vragen over producten, projecten of maatwerkoplossingen?

Schöck Engineering

Telefoon: +31 55 526 88 20

E-mail: info@schock.nl

Downloads
Prestatieverklaring
Prestatieverklaring Schöck Bole®
pdf, 62,59 KB (15.08.2017)
Brochures
Brochure Schöck Bole® - De ideale ponswapening
pdf, 546,00 KB (06.05.2019)