zoeken

Schöck beurzen en eventsAltijd goed geïnformeerd

Op beurzen en events brengen de ervaren specialisten van Schöck u op de hoogte van nieuwste ontwikkelingen en de laatste stand der techniek. Met hun praktische en theoretische kennis van de bouw en bouwmethoden adviseren zij u graag. Laat u daarnaast informeren over onze nieuwe productoplossingen en wat wij voor u kunnen betekenen bij uw bouwproject.

Heeft u geen tijd om beurzen of events te bezoeken? Onze adviseurs bezoeken graag uw kantoor of de bouwplaats om u ter plekke verder te informeren.

Beurzen

BIL_NEWS_IT_170526_Messe CasaClima_16z9_FHD.jpg

CasaClima

De Betondag is al jarenlang een begrip en viert dit jaar het 60ste jubileum in de Doelen te Rotterdam. Graag ontmoeten wij u op onze stand (nr. 37) en vertellen we meer over de toekomst van glasvezelcomposiet in beton en bij balkonverankeringen en wandconstructies. Ontdek daarnaast onze nieuwste innovatie met glasvezelcomposiet tijdens onze inlooplezing in de Eduard Flipsezaal (13.30 uur). 

GEVEL 2018 is dé beurs voor architecten, ingenieurs, adviseurs en opdrachtgevers op het gebied van nieuwbouw, renovatie en transformatie van de gebouwschil in woning en utiliteit. Bezoek onze stand om meer te weten te komen over hoe u duurzamer, energiezuiniger en slimmer kunt ontwerpen en bouwen. 

BIL_NEWS_ecobuild_16z9_FHD.jpg

Ecobuild 2018

Heeft u vragen over de Schöck beurzen en events?

Afdeling Marketing

Telefoon: +31 55 526 88 20

E-mail: marketing@schock.nl