Schöck maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
zoeken
Coffrage perdu Schöck ASE DW 1

Schöck ASE type DW 1

Het Schöck ASE type DW 1 bekistingselement voor beton vervangt traditionele bekistingen uit hout of polystyreen. ASE type DW 1 met één dichtingsstrip is geschikt voor de bekisting van balkons met een geïntegreerde druiplijst en voor plafonds.

 

lees meer

De dichtingsstrip garandeert een optimale aansluiting op het verse beton. Bij ongelijke stalen tafels wordt het indringen van cementmelk verhinderd. Met stuik- en hoekverbindingen worden de bekistingselementen netjes aan elkaar gekoppeld. Het bekistingselement bestaat uit sterk verdicht vezelbeton en dient als verloren balkon- en plafondbekisting.

Schöck ASE DW 1 is verkrijgbaar in hoogtes van 100 tot 400 mm en is 2,70 m lang.

Highlights
Eenvoudige montage

Voor een grotere efficiëntie bij de inbouw en op de werf. Schoren en afvoeren van traditionele randbekistingen is niet meer nodig.

Sterke verbinding in beton

Het profiel aan de achterkant zorgt voor een optimale verankering in het verse beton. Daarnaast heeft het oppervlak een mooie betonlook die schilderklaar is.

Schone prefab onderdelen

De dichtingsstrip verhindert het doordringen van cementmelk

Heeft u vragen over producten, projecten of maatwerkoplossingen?

Schöck Engineering

Telefoon: +31 55 526 88 20

E-mail: techniek@schock.nl